-50 % na MySun termostate ob nakupu IR panelov ali talnega gretja.

Povzetek košarice

Košarica je prazna

Artikel je dodan v košarico

Košarica je prazna

Plačilo na obroke že od 10€ na mesec. Hipna odobritev

LeanPayCards

Uporabnik

Ste pozabili geslo?

Še nimate računa?

Prijavljeni uporabniki imajo dostop do preteklih naročil.

Ustvari račun
Loading ...

Varčno in ugodno ogrevanje z IR talnim gretjem

Električno IR-talno gretje je najučinkovitejše IR-ogrevanje, saj ima skoraj idealen profil toplote, ki ga z radiatorskim ogrevanjem in IR-paneli ne moremo doseči. Je cenovno ugodna, energetsko varčna in zdrava rešitev za vaš dom, ki ob nizki začetni investiciji in dolgi življenjski dobi zagotavlja visoko bivalno udobje.

Picture

Prilagodite svoj dom sodobnim standardom z varčnim in udobnim ogrevanjem

Električno talno gretje zagotavlja raven udobja in učinkovitosti, ki ju klasični ogrevalni sistemi preprosto ne morejo doseči. Z izbiro električnega talnega gretja si zagotovite številne prednosti:

  • Energijska učinkovitost: Pri električnem talnem gretju se vsa elektrika spremeni v toploto in ne prihaja do izgub preko medijev, tako kot pri centralnih sistemih ogrevanja. Zaradi velike ogrevalne površine in nizke temperature ogrevanja je električno talno gretje zelo varčno. Hkrati je sistem popolnoma neodvisen in omogoča 100 % svobodo pri vklopu in regulaciji po posameznih prostorih, s čimer si zagotovite znatne prihranke pri ogrevanju. 

  • Nizka začetna investicija: Cena električnega talnega gretja je ugodna, skupna začetna investicija pa neprimerljivo nižja od začetne investicije v centralne ogrevalne sisteme. Medtem, ko bi za povprečno hišo 100 kvadratnih metrov za električno talno ogrevanje odšteli med 2.500 € in 3.500 €, bi za toplotno črpalko z vsemi grelnimi telesi in inštalacijami plačali tudi 5x več. 

  • Lahka vgradnja brez velikih gradbenih del: Montaža IR-talnega gretja je preprosta, hitra in poteka brez večjih gradbenih del. V primerjavi s klasičnim talnim gretjem je električno IR-talno gretje lažje in tanjše ter ne potrebuje kotla, kotlovnice in cevi.

  • Izjemno tanko in primerno za vgradnjo pod skoraj vse vrste talnih oblog: Električno talno gretje lahko vgradite pod večino končnih talnih oblog, kot so parketi, vinili, laminat, ploščice, PVC in topli pod. Glede na način vgradnje in izbiro talne obloge lahko izbirate med grelnimi preprogami (za pode, ki se lepijo na tla, npr. ploščice) in grelnimi folijami (za pod plavajoče pode, npr laminat). Tako grelne preproge kot tudi grelne folije so zelo tanke, zato so idealna rešitev za adaptacije, kjer ste omejeni z višino tal. 

  • Najvišji standard udobja: Električno talno gretje vam zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po prostoru, hkrati pa ne izsušuje zraka, ne dviga prahu in je popolnoma neslišno.

Doma sem rada svobodna in uživam, ko sem lahko bosa. MySun skrbi za moje udobje ter mi omogoča topel in varen korak.

Nuša Derenda
Doma sem rada svobodna in uživam, ko sem lahko bosa. MySun skrbi za moje udobje ter mi omogoča topel in varen korak.

Izberite pravi sistem talnega gretja

Grelna preproga MySun je najbolj razširjen sistem električnega talnega gretja in je primerna za vgradnjo pod skoraj vse vrste talnih oblog. Je prava izbira za pod ploščice in talne obloge, ki se lepijo na tla. Lahko se uporabi tudi pod mikrotopingom, epoksijem in podobno. Življenjska doba grelne preproge je 30+ let in ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Tudi, če jo vgradite sami, je garancija 20 let brez doplačila.

Preverite grelno preprogo MySun in način vgradnje v spletni trgovini.

Grelna folija MySun je sodobno in učinkovito električno IR talno gretje, ki se polaga neposredno pod plavajoči pod, kot so laminat, parket ali vinil. Grelna folija je izjemno tanka, zato ne vpliva na višino tal pri montaži, sistem pa je hitro odziven. Polaganje grelne folije je enostavno, zato jo lahko vgradijo tudi domači mojstri kar sami. Življenjska doba grelne preproge je 30+ let in ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Tudi, če jo vgradite sami, je garancija 20 let brez doplačila.

Preverite grelne folije MySun in način vgradnje v spletni trgovini.

Se odločate za električno talno gretje in ne veste kako začeti?

Tu smo, da vam pomagamo. Naša ekipa vam lahko izpelje celoten projekt, od svetovanja pri izbiri vrste električnega talnega gretja, do projektiranja na podlagi vašega tlorisa in vgradnje. Če pred nakupom potrebujete dodatne informacije, nas kontaktirajte

-50% na MySun termostate

-50% na MySun termostate

Izberite talno gretje

Izkoristite junijsko akcijo

Zagotovite si MySun termostat po polovični ceni za vsako grelno preprogo ali folijo, ki jo dodate v spletno košarico. Akcija -50% na MySun termostate ob spletnem nakupu talnega gretja velja do 30. 6. 2024.

V spletno trgovino