-50 % na MySun termostate ob nakupu IR panelov ali talnega gretja.

Povzetek košarice

Košarica je prazna

Artikel je dodan v košarico

Košarica je prazna

Plačilo na obroke že od 10€ na mesec. Hipna odobritev

LeanPayCards

Uporabnik

Ste pozabili geslo?

Še nimate računa?

Prijavljeni uporabniki imajo dostop do preteklih naročil.

Ustvari račun
Loading ...

Strokovna montaža

V sklopu naše ponudbe vam nudimo tudi strokovno montažo IR-panelov in IR-talnega gretja. Ta storitev je še posebej dobrodošla pri večjih projektih, kot je vgradnja sistemov električnega ogrevanja v celoten dom. Montaže potekajo relativno hitro in brez večjih gradbenih del.

IR-paneli

Cena montaže enega IR-panela je 85 EUR + DDV. Strokovna montaža je na voljo po vsej Sloveniji.

IR-talno gretje

V praksi vgradnjo električnega IR-talnega gretja pogosto opravi kar keramičar oz. mojster za oblaganje tal, še posebej pri adaptacijah in obnovah posameznih prostorov, kot so npr. kopalnice. Projekt se na ta način pohitri, hkrati pa se izognete dodatnemu čakanju različnih mojstrov. Ločena storitev vgradnje električnega talnega gretja je smiselna predvsem pri večjih projektih, kot je montaža sistema ogrevanja v celoten objekt (hiša, stanovanje, vikend, pisarne, ...). Za več informacij o storitvi vgradnje električnega talnega gretja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Projekt na ključ

Naši strokovnjaki vam lahko izpeljejo celoten projekt:

  • Svetovanje o izbiri najoptimalnejšega sistema ogrevanja za vas
  • Projektiranje*
  • Montaža

*Izračun opravimo gratis. Izris projekta na podlagi vašega tlorisa, kar se v praksi najpogosteje uporablja pri načrtovanju vgradnje električnega talnega gretja, pa se ob sprejetju informativne ponudbe plača 100 EUR in se ob dejanskem nakupu sistema ogrevanja odbije od končne cene naročila.