-50 % na MySun termostate ob nakupu IR panelov ali talnega gretja.

Povzetek košarice

Košarica je prazna

Artikel je dodan v košarico

Košarica je prazna

Plačilo na obroke že od 10€ na mesec. Hipna odobritev

LeanPayCards

Uporabnik

Ste pozabili geslo?

Še nimate računa?

Prijavljeni uporabniki imajo dostop do preteklih naročil.

Ustvari račun
Loading ...

O nas

MySun je registrirana blagovna znamka podjetja Koop trgovina d.o.o., ki že več kot 30 let zagotavlja rešitve na področju industrije, gradbeništva in ogrevanja. Danes naše materiale in artikle uporabljajo eni izmed največjih proizvajalcev mobilnih hiš, počitniških prikolic, avtodomov, plovil, gospodinjskih aparatov in visoko tehnološkega stavbnega pohištva na našem trgu.

koop trgovina d.o.o.

Skupaj do pravih rešitev

Za razliko od mnogih drugih ponudnikov, Koop zagotavlja najoptimalnejše rešitve, ki najbolje ustrezajo individualnim kupčevim potrebam. Podpora strankam in poslovnim partnerjem je za nas izjemno pomembna, zato znotraj vseh prodajnih divizij svetujemo, testiramo, in omogočamo zanesljivo dobavo in ponakupno podporo. 

Danes ima Koop štiri samostojne prodajne divizije: 

  • MySun - Lastna blagovna znamka za električno in IR-ogrevanje z zgodovino več kot 15 let
  • KoopChem - Široka ponudba lepil, lepilnih trakov in tesnilnih mas za industrijo in gradbeništvo
  • Ekogradnja - Ekološki gradbeni materiali
  • KoopAutomotive - Oprema in orodje za avtomehanike

Divizija MySun

Električno ogrevanje MySun se je na trgu uveljavilo zaradi učinkovitosti, kvalitete in nizke začetne investicije, ki jo spremljata dolga življenjska doba in garancija. MySun greje že več kot 10.000 zadovoljnih strank, tako končne kupce kot podjetja, vgrajuje pa se tudi v mobilne hiše domačih proizvajalcev. Že od samega začetka sodelujemo z zanesljivimi evropskimi proizvajalci, pionirji na področju električnega in IR-ogrevanja, kar nam omogoča, da so MySun izdelki vrhunske kvalitete, testirani in optimizirani v skladu z najnovejšo tehnologijo. 

Zaupanje gradimo že 30 let in smo vsakoletni prejemnik najvišjih bonitetnih ocen

Podjetje Koop trgovina d.o.o. je certificirano za standard ISO 9001, že več let pa je tudi prejemnik certifikata bonitetne odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, ter certifikata poslovne odličnosti Excellent SME, ki ga izdaja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z bonitetno hišo Coface Slovenija.

certifikati

Kontaktirajte nas