-50 % na MySun termostate ob nakupu IR panelov ali talnega gretja.

Povzetek košarice

Košarica je prazna

Artikel je dodan v košarico

Košarica je prazna

Plačilo na obroke že od 10€ na mesec. Hipna odobritev

LeanPayCards

Uporabnik

Ste pozabili geslo?

Še nimate računa?

Prijavljeni uporabniki imajo dostop do preteklih naročil.

Ustvari račun
Loading ...

Varčno in ugodno ogrevanje z IR-paneli

IR-paneli MySun so cenovno ugodna, energetsko varčna in zdrava rešitev za vaš dom, pisarno, vikend in druge prostore. Začetna investicija v IR-panele je neprimerljivo nižja od centralnih sistemov ogrevanja, poleg cenovne ugodnosti pa zagotavljajo tudi prijetno bivalno udobje.

Picture

Prilagodite svoj dom sodobnim standardom s kvalitetnimi IR paneli

  • Ugodni in varčni: IR paneli MySun vam zagotavljajo kvaliteto ob nizki začetni investiciji in dolgi garanciji. So varčni, saj pri IR-ogrevanju ne prihaja do takšnih izgub kot pri centralnih sistemih ogrevanja. Toplota se v prostoru zadržuje dalj časa, zato prihaja tudi do manj vklopov sistema v dnevu.

  • Enostavna montaža: Montaža IR-panelov poteka brez velikih gradbenih del, zato je enostavna in hitra.

  • Ne potrebujejo vzdrževanja: IR-paneli MySun ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, ker ne vsebujejo gibljivih delov, tekočin ali plinov.

  • 100 % svoboda pri regulaciji in popoln nadzor nad ogrevanjem: S pametnimi termostati MySun lahko IR-ogrevanje v vašem domu upravljate od kjerkoli, kadarkoli. Ker je pri IR-panelih vsak prostor krmiljen posebej, v vsakem porabite točno toliko energije, kolikor jo potrebujete.

  • Prijazni zdravju: IR-paneli MySun ne izsušujejo zraka in ne dvigajo prahu. Grejejo kot sonce, a brez škodljivih UV-žarkov.

  • Dolga življenjska doba in garancija: IR-paneli MySun so izdelani v EU, imajo življenjsko dobo 30+ let in 15 let garancije brez doplačila.

Že več kot 10 let nam zaupa tudi Adria Dom, d.o.o., ki v svoje čudovite mobilne hiše vgrajuje električno ogrevanje MySun.

Adria Dom, d.o.o.
Že več kot 10 let nam zaupa tudi Adria Dom, d.o.o., ki v svoje čudovite mobilne hiše vgrajuje električno ogrevanje MySun.

Izberite IR panel, ki vas bo navdušil z delovanjem in izgledom

IR paneli MySun Classic so klasični IR paneli bele barve. Primerni so za osnovno ali dodatno ogrevanje hiše ali stanovanja, vikendov, pisarn, avtodomov, prikolic in drugih prostorov. Idealna montaža IR panelov je na klasičen ali spuščeni strop, lahko pa jih namestite tudi na steno. IR paneli MySun Classic so izdelani v EU, imajo življenjsko dobo 30+ let in 15 let garancije.

Preverite IR panele MySun Classic v spletni trgovini.

Stekleni IR paneli MySun so odlična rešitev za ogrevanje vseh sodobnih prostorov. Na voljo so v različnih barvah, najbolj priljubljena izbira pa je izvedba IR panela v obliki ogledala. IR panel kot ogledalo je ultimativno grelno telo v preobleki. Ta koncept >> dva v enem << je idealen za prihranek prostora, še posebej pa je priljubljen v kopalnicah. Ogreta površina IR panela namreč preprečuje nastanek kondenza, zato se vam takšno ogledalo ne bo zarosilo. Stekleni IR paneli MySun so izdelani v EU, imajo življenjsko dobo 30+ let in 15 let garancije.

Preverite steklene IR panele MySun v spletni trgovini.

Potiskani IR paneli MySun Art so resnično slike, ki grejejo. Izbira motiva je popolnoma v vaših rokah - pa naj gre za pravljične motive v otroški sobici ali pa za prijetne morske motive v kopalnici. IR paneli MySun Art so funkcionalni skozi celo leto. V hladnih mesecih vas bodo varčno ogreli, v toplih mesecih pa bo glavno vlogo prevzela kvalitetna dekoracija, ki bo krasila vaše prostore vse dni v letu. IR paneli MySun Art so izdelani v EU, imajo življenjsko dobo 30+ let in 15 let garancije.

*V spletni trgovini so pripravljeni številni motivi, lahko pa nam pošljete svoj motiv in vam izdelamo unikaten IR panel po enaki ceni.

Se odločate za IR panele pa ne veste, kje začeti?

Tu smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kakšno moč in število panelov potrebujete, nas pred nakupom kontaktirajte. Izračun opravimo brezplačno. 

-50% na MySun termostate

-50% na MySun termostate

Izberite IR panele

Izkoristite junijsko akcijo

Zagotovite si MySun termostat po polovični ceni za vsak IR panel, ki ga dodate v spletno košarico. Akcija -50% na MySun termostate ob spletnem nakupu IR panelov velja do 30. 6. 2024.

V spletno trgovino