MySun PRESTIGE

304.80604.78

 • 15 let garancije
 • nizkotemperaturni stekleni IR grelni paneli
 • brezčasno eleganten dizajn, ki se prilega v vsak prostor
 • enostavna montaža
 • nizka začetna investicija, ki je lahko v več fazah (prostor po prostor)
 • brez vzdrževanja
 • popolnoma neslišno delovanje
 • vsa energija se pretvori v toploto – ni izgub
 • panele krmilite s termostati, dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol)
 • primerni za osnovno ali dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov
 • montaža: na zid, 2 m priključnega kabla z vtikačem

MySun PRESTIGE IR grelni paneli so dobavljivi izključno po naročilu. Predviden dobavni rok je od 1 do 5 tednov. Za bolj natančno informacijo o dobavi pa kliknite na spodnji link.

Za vse IR sevalne panele MySun nudimo strokovno montažo na področju celotne Slovenije.

Počisti

Potrebujete dodatne informacije pred nakupom?

Vprašajte nas


  Izberite različico  ** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

  Morda potrebujete še ...

  IR paneli MySun PRESTIGE so odlična izbira tako za osnovno kot tudi dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov. Prostor je lahko velik ali majhen, proizvodna hala ali študijski kabinet, dnevna soba ali pisarna, … Z njimi boste kateri koli prostor ogreli tako, da vam bo prijetno.

  Na prijetno počutje v prostoru ne vpliva le temperatura zraka v prostoru, ampak tudi temperatura površin v prostoru, predvsem temperatura tal in sten, predmetov, tudi stropa. Medtem ko tradicionalni konvekcijski sistemi ogrevanja ogrevajo neposredno zrak v prostoru, ostajajo površine tal in sten v prostoru hladne, kar negativno vpliva na bivalno udobje. IR sevalni paneli pa ne ogrevajo direktno zraka v prostoru, ampak ogrevajo površine (tla, stene, predmete v prostoru). Ker so predmeti okoli vas razgreti, občutite isti nivo udobja pri 2-3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru kot pri konvekcijskem načinu ogrevanja skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru.

  Pri klasičnem konvekcijskem ogrevanju toplota ni enakomerno porazdeljena po prostoru, kar negativno vpliva na udobje in ekonomičnost sistema. Ker zrak nenehno kroži v prostoru, to povzroča tudi dvigovanje prahu. Prav tako ti sistemi pogosto izsušujejo zrak. Ta problem se rešuje tako, da zrak vlažimo, s tem pa omogočimo idealne pogoje za nastanek pršic in plesni. Paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

  Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno porazdeljena po prostoru, kar ustvarja prijeten občutek toplote. Prav tako v tem primeru ni kroženja zraka in s tem dvigovanja prahu, tako je možnost za nastanek plesni in pršic skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru. Na skici lahko vidite kakšno ima delovanje Infrardeči Paneli MySun Classic in kakšno konvekcijski radiator.

   

  Poleg potrebujete tudi dober termostati, s katerim vse skupaj upravljate tako kot želite. Lahko izbirate med analognim, digitalnim in WiFi.

  Namestite jih povsod tam, kjer želite imeti toplo, ob tem pa želite prihraniti in čim manj vplivati na okolje. Namestite jih kjerkoli v stanovanju, v avtodomu, kamp prikolici, na vikendu, v brunarici, na jadrnici …

  Garancija

  15 let

  Barva

  Bela, Črna, Ogledalo, Rdeča, Zelena

  Moč (W)

  300, 500, 700, 900

  Debelina (mm)

  12

  Nizkotemperaturni stekleni IR grelni paneli MySun Prestige
  MySun PRESTIGE
  Dodaj v košarico
  Top