IR panel MySun CLASSIC

(3 mnenja strank)

119.56327.95

 • 15 let garancije
 • brez vzdrževanja
 • popolnoma neslišno delovanje
 • nizka začetna investicija, ki je lahko v več fazah (prostor po prostor)
 • nizkotemperaturni IR paneli so primerni za vse vrste prostorov
Več
 • hrapava površina
 • enostavna montaža
 • vsa energija se pretvori v toploto – ni izgub
 • panele krmilite s termostati, dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol)
 • primerni za osnovno ali dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov
 • montaža: na strop ali steno, 1 m priključnega kabla brez vtikača
 • možna dodatna ambientalna LED osvetlitev (pritrjena za panel). Za več informacij klikni na spodnji link “Vprašajte nas”

Za vse IR sevalne panele MySun nudimo strokovno montažo na področju celotne Slovenije.

119.56327.95

ali
10,29 € x 12
20,24 € x 6
40,13 € x 3
Obrestno financiranje
10,29 € x 12 mesecev
20,24 € x 6 mesecev
40,13 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Počisti

Potrebujete dodatne informacije pred nakupom?

Vprašajte nas

  Izberite različico

  ** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

  Morda potrebujete še ...

  IR Paneli MySun CLASSIC

  Na prijetno počutje v prostoru ne vpliva le temperatura zraka v prostoru, ampak tudi temperatura površin v prostoru, predvsem temperatura tal in sten, predmetov, tudi stropa. Medtem ko tradicionalni konvekcijski sistemi ogrevanja ogrevajo neposredno zrak v prostoru, ostajajo površine tal in sten v prostoru hladne, kar negativno vpliva na bivalno udobje. IR sevalni paneli pa ne ogrevajo direktno zraka v prostoru, ampak ogrevajo površine (tla, stene, predmete v prostoru). Ker so predmeti okoli vas razgreti, občutite isti nivo udobja pri 2-3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru kot pri konvekcijskem načinu ogrevanja skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru.

  Pri klasičnem konvekcijskem ogrevanju toplota ni enakomerno porazdeljena po prostoru, kar negativno vpliva na udobje in ekonomičnost sistema. Ker zrak nenehno kroži v prostoru, to povzroča tudi dvigovanje prahu. Prav tako ti sistemi pogosto izsušujejo zrak, ta problem se rešuje tako, da zrak vlažimo, s tem pa omogočimo idealne pogoje za nastanek pršic in plesni. IR paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

  Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno porazdeljena po prostoru, kar ustvarja prijeten občutek toplote. Prav tako v tem primeru ni kroženja zraka in s tem dvigovanja prahu, tako je možnost za nastanek plesni in pršic skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru. Na skici lahko vidite kako delovanje IR Paneli MySun Classic in kako konvekcijski radiator.


  Poleg potrebujete tudi dober termostati, s katerim vse skupaj upravljate tako kot želite. Lahko izbirate med analognim, digitalnim in WiFi.

  Na nekaj vprašanja smo vam odgovorili že v naprej. V kolikor vas pa zanima še kaj več, pa nas kontaktirajte na zgornjem gumbu Vprašajte nas

  Garancija

  15 let

  Barva

  Bela, ob doplačilu tudi po RAL lestvici

  Moč (W)

  300, 600, 700, 850, 1000

  Debelina (mm)

  30

  3 mnenja za IR panel MySun CLASSIC

  1. Andrej

   Super.

  2. kkeshi

   Great service and great product! The price is much better than their competitor in Zagreb who sells the exact same product, and the customer service at MySun is fantastic! I did my research and I recommend them over any other provider in Croatia.

  3. kkeshi

   Great product and professional service! Prices are better than their competitor in Croatia, who sells the identical panels, and response time and customer service is superior. I did my research and I surely recommend MySun over other suppliers of IR panels in Croatia.

  Show only reviews in Slovenščina (1)

  Podaj mnenje