MySun CLASSIC

(1 mnenje stranke)

145.69327.95

 • 15 let garancije
 • brez vzdrževanja
 • popolnoma neslišno delovanje
 • nizka začetna investicija, ki je lahko v več fazah (prostor po prostor)
 • nizkotemperaturni IR paneli so primerni za vse vrste prostorov
Več
 • hrapava površina
 • enostavna montaža
 • vsa energija se pretvori v toploto – ni izgub
 • panele krmilite s termostati, dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol)
 • primerni za osnovno ali dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov
 • montaža: na strop ali steno, 1 m priključnega kabla brez vtikača
 • možna dodatna ambientalna LED osvetlitev (pritrjena za panel) ali osnovna LED osvetlitev (pritrjena na strop), za nadomestitev luči v prostoru. Za več informacij klikni na spodnji link “Vprašajte nas”

Za vse IR sevalne panele MySun nudimo strokovno montažo na področju celotne Slovenije.

Počisti

Potrebujete dodatne informacije pred nakupom?

Vprašajte nas

  Izberite različico

  ** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

  Morda potrebujete še ...

  IR Paneli MySun CLASSIC

  Na prijetno počutje v prostoru ne vpliva le temperatura zraka v prostoru, ampak tudi temperatura površin v prostoru, predvsem temperatura tal in sten, predmetov, tudi stropa. Medtem ko tradicionalni konvekcijski sistemi ogrevanja ogrevajo neposredno zrak v prostoru, ostajajo površine tal in sten v prostoru hladne, kar negativno vpliva na bivalno udobje. IR sevalni paneli pa ne ogrevajo direktno zraka v prostoru, ampak ogrevajo površine (tla, stene, predmete v prostoru). Ker so predmeti okoli vas razgreti, občutite isti nivo udobja pri 2-3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru kot pri konvekcijskem načinu ogrevanja skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru.

  Pri klasičnem konvekcijskem ogrevanju toplota ni enakomerno porazdeljena po prostoru, kar negativno vpliva na udobje in ekonomičnost sistema. Ker zrak nenehno kroži v prostoru, to povzroča tudi dvigovanje prahu. Prav tako ti sistemi pogosto izsušujejo zrak, ta problem se rešuje tako, da zrak vlažimo, s tem pa omogočimo idealne pogoje za nastanek pršic in plesni. IR paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

  Pri IR ogrevanju je toplota enakomerno porazdeljena po prostoru, kar ustvarja prijeten občutek toplote. Prav tako v tem primeru ni kroženja zraka in s tem dvigovanja prahu, tako je možnost za nastanek plesni in pršic skoraj nična, kar pa ustvarja zdravo klimo v prostoru. Na skici lahko vidite kako delovanje IR Paneli MySun Classic in kako konvekcijski radiator.


  Poleg potrebujete tudi dober termostati, s katerim vse skupaj upravljate tako kot želite. Lahko izbirate med analognim, digitalnim in WiFi.

  Na nekaj vprašanja smo vam odgovorili že v naprej. V kolikor vas pa zanima še kaj več, pa nas kontaktirajte na zgornjem gumbu Vprašajte nas

  Garancija

  15 let

  Barva

  Bela, ob doplačilu tudi po RAL lestvici

  Moč (W)

  300, 600, 700, 850, 1000

  Debelina (mm)

  30

  1 mnenje za MySun CLASSIC

  1. Andrej

   Super.

  Podaj mnenje