Prikaz vseh 6 rezultatov

BREZŽIČNI Termostat MySun BT501 Smart

87.29 
Brezžični termostat MySun BT501 Smart je primeren za krmiljenje IR sevalnih panelov. Komplet je sestavljen iz dveh brezžičnih enot. Ena enota (sprejemnik) se nahaja v neposredni bližini IR panela in vklaplja in izklaplja dovod električne energije, druga (oddajnik) pa preko radijskega signala upravlja prvo enoto.
Dodajte v košarico

BREZŽIČNI Termostat MySun BT501 Smart WiFi

123.53 
Brezžični termostat MySun BT501 Smart je primeren za krmiljenje IR sevalnih panelov, ki ga lahko upravljate na daljavo preko pametnega telefona ali tablice. Povežete ga lahko tudi s pametnimi asistenti kot Google Home, Amazon ECHO, ... Komplet je sestavljen iz dveh brezžičnih enot. Sprejemnik se nahaja v neposredni bližini IR panela in vklaplja in izklaplja dovod električne energije, oddajnik pa preko radijskega signala upravlja prvo enoto.
Dodajte v košarico

Termostat MySun ANALOG

37.88 
Termostat MySun Analog je sobni analogni termostat, ki je posebej prilagojen za krmiljenje električnega ogrevanja predvsem IR panelov. Želeno temperaturo se nastavlja s pomočjo vrtljivega gumba na prednji strani. Termostat vklopi oz. izklopi ogrevanje na podlagi tipala za zrak, ki se nahaja v ohišju.
Dodajte v košarico

Termostat MySun SMART DIGI

76.31 
Digitalni programirljiv termostat SMART DIGI je zasnovan za krmiljenje sistemov električnega ogrevanja MySun. Termostatu je priloženo talno tipalo, tako je primeren tudi za sisteme električnega talnega gretja. Natančna elektronika omogoča konstantno vzdrževanje temperature v prostoru, ter na ta način poveča ekonomičnost sistema ter visok bivalni komfort.
Izberite možnosti

Termostat MySun Smart WIFI

108.70 
Termostat MySun Wifi je posebej zasnovan za krmiljenje IR panelov ter sistemov talnega ogrevanja, ki ga lahko upravljate preko pametnega telefona ali tablice ali pa povežete s pametnimi asistenti kot Google Home, Amazon ECHO, ...
Izberite možnosti

Termostat TOUCHSCREEN TFT WIFI

154.21 
Termostat TOUCHSCREEN Wifi je sodoben termostat za krmilje električnih sistemov ogrevanja. Vgrajen wifi modul omogoča krmiljenje na daljavo, uporabniški vmesnik je v slovenskem jeziku, kar poenostavi upravljanje.
Izberite možnosti