Domov » IR paneli MySun

IR paneli MySun so cenovno ugodna alternativa drugim sistemom ogrevanja. Ogrevanje z IR paneli je varčno in zdravo, saj ne povzroča kroženja zraka. Noben IR panel zato ne dviguje prahu, hkrati pa tudi izsušuje vlago v zidovih in preprečuje nastanek plesni, saj direktno ogreva stene, strop in predmete okoli sebe.

IR paneli MySun grejejo kot sonce, vendar brez škodljivih UV-žarkov. Zagotavljajo visoko bivalno udobje in prispevajo k boljšemu počutju v vašem domu, hkrati pa se tudi dobro zlijejo z okolico.

IR paneli MySun so najboljši IR paneli, saj dosegajo popolno razmerje med ceno in kvaliteto. Poleg vrhunske kvalitete EU porekla ima vsak IR panel tudi 15 let garancije brez doplačila.

MySun Classic (1)

MySun Art (1)

MySun Elegance (3)

MySun Prestige (2)

Termostati (6)

IR paneli za terase (1)

Industrijski IR paneli (2)

Potrebujete pomoč pri izbiri svojega IR panela?

Za pomoč pri izbiri svojega IR panela nas kontaktirajte, naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Zakaj se odločiti za MySun?

MySun IR paneli so odlična in priljubljena izbira tako za osnovno, kot tudi dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov. Naši IR paneli grejejo že več kot 10.000 zadovoljnih strank, tako v stanovanjih in hišah, kot tudi v podjetjih.

MySun IR paneli imajo življenjsko dobo več kot 30 let, in ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Ob nakupu IR panelov dobite tudi možnost profesionalne montaže, ki je hitra in brez večjih posegov.

Se želite prepričati o svoji izbiri?

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj IR panel še danes.