Članki

Talno ogrevanje, cenovno ugodna rešitev za ogrevanje

Električno talno ogrevanje je lahko osnovno ali dopolnilno in se lahko uporablja v vseh stanovanjskih prostorih: kuhinjah, dnevnih sobah, spalnicah, otroških sobah, kopalnicah… tudi zimskih vrtovih ter poslovnih prostorih kot so pisarne.

Preberite več
Električni radiatorji AIRELEC - Prikazna

Konvekcijski radiatorji: Kompaktni, elegantni in polni energije

S konvekcijskimi radiatorji, ki so kompaktni, elegantni in polni energije, se ogrevajo predvsem prostori, ki se uporabljajo krajši čas (garaža, klet, hobi prostor, soba za goste) in ko je potrebno ogreti prostor v kratkem času. Hkrati pa ogrevanje s konvekcijskimi radiatorji predstavlja ekonomično alternativo centralnemu ogrevanju v pomladno – jesenskem prehodnem obdobju.

Preberite več
Izbira, ki prinaša številne prednosti

Izbira, ki prinaša številne prednosti

Običajni ogrevalni sistemi delujejo na način konvekcije, pri čemer se zrak ogret z grelnim telesom (npr. radiatorjem) dviguje in s tem ogreva prostor. Ob tem se ohlaja in pod stropom hladen, ker je gostejši, spet začne padati…

Preberite več
My Sun: Električni radiatorji

My Sun: Električni radiatorji

Danes v dnevni sobi, jutri pisarni, pa v delavnici, zimskem vrtu… električni radiator je možno postaviti skoraj kamorkoli. To jih dela udobno fleksibilne. Pri obliki ogrevanja z električnimi radiatorji gre za pretvorbo električne energije v toploto.

Preberite več
Grelna preproga MySun GP

Magična preproga, ki bo ogrela vaša stopala

S pojavom grelnih folij so se začele širiti tudi grelne preproge. Grelne preproge imajo veliko prednosti pred tradicionalnim gretjem z radiatorji. Kot prvo, je ogrevanje stroškovno bolj učinkovito, prav tako pa prihranite na prostoru.

Preberite več
talno-ogrevanje-grelne-folije

Grelne folije – Varčen in učinkovit način ogrevanja

Električno ogrevanje z grelnimi folijami je danes vedno pogostejša izbira ogrevanja doma, s prihodom tako imenovanih laminatov in lesenih plavajočih estrihov pa še posebej. To se kaže tudi na trgu, saj se ti produkti po svetu širijo zelo hitro.

Preberite več
Električno talno ogrevanje - Udobje

Električno ogrevanje | Talno gretje

Električno talno ogrevanje MySun ob pravilni montaži in uporabi velja za zelo udoben, učinkovit in ekonomičen sistem ogrevanja, ki ima številne prednosti tako pred toplovodnimi sistemi ogrevanja kot tudi pred ostalimi oblikami električnega ogrevanja.

Preberite več

Radiatorsko ogrevanje

Stenski varčni konvektorski radiatorji so najbolj razširjen sistem električnega ogrevanja. Glavni razlog je v investiciji, ki je neprimerljivo nižja kot katerikoli drug električni ali tradicionalni sistem ogrevanja, namenjen ogrevanju bivalnih in nebivalnih prostorov. Preberite si še ostale razloge za ogrevanje s konvektorskimi radiatorji.

Preberite več
IR grelni paneli splošno

IR paneli | Infrardeče ogrevanje

Sevalni paneli oz. infrardeče (IR) ogrevanje ponuja cenovno izjemno varčno alternativo klasičnim centralnim sistemom ogrevanja ob neprimerljivo nižji začetni investiciji. Izkušnje kažejo tudi, da IR paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi. Do takšnih spoznanj prihaja iz dneva v dan več ljudi, zaradi česar sevalni IR grelni paneli postajajo vse bolj priljubljen sistem ogrevanja.

Preberite več