Priznanja, dosežki

Priznanja za dobro in kvalitetno delo

AAA Platinasta odličnost

 

Že več let zapored smo prejemniki certifikata bonitete odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, in certifikata poslovne odličnosti Excellent SME, ki ga izdaja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z bonitetno hišo Coface Slovenija.

Takšna priznanja potrjujejo naše kakovostno delo in so dokaz, da smo zanesljivo, kredibilno podjetje za sodelovanje s strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji tako iz domačga kot tujega poslovnega okolja.

Priznanje Občine Brežice

Oktobra 2018 smo prejeli priznanje Občine Brežice za dolgoletno izjemno poslovanje ter za prispevek na področju gospodarskega razvoja in prepoznavnosti občine Brežice.

Priznanje je našemu direktorju izročil župan Občine Brežice Ivan Molan na slavnostni seji, ki je potekala v Viteški dvorani brežiškega gradu.

Foto: Rok Retelj

Kaj nam pridobljeni certifikati in nagrade pomenijo?

Ponosni smo na vsak zasluženi certifikat in nagrado, saj nam pomeni priznanje za trud, vloženo delo in čas, vsa odrekanja po poti in seveda potrditev, da plujemo v pravo smer. Našim strankam pa so lahko takšna priznanja pokazatelj, da imajo zanesljivega partnerja, ki jim pomaga na njihovi poti.