Prikaz vseh 5 rezultatov

BREZŽIČNI digitalni in programirljiv termostat

96.38  67.34 
Brezžični termostat BT501, primerni za krmiljenje IR sevalnih panelov. Komplet je sestavljen iz dveh brezžičnih enot. Ena enota se nahaja v neposredni bližini IR panela ali celo za njim (lahko tudi v mavčnem stropu/steni) in vklaplja in izklaplja dovod električne energije.
Dodajte v košarico

Termostat MySun ANALOG

42.09  35.88 
Termostat MySun Analog je sobni analogni termostat, ki je posebej prilagojen za krmiljenje električnega ogrevanja predvsem IR panelov. Želeno temperaturo se nastavlja s pomočjo vrtljivega gumba na prednji strani. Termostat vklopi oz. izklopi ogrevanje na podlagi tipala za zrak, ki se nahaja v ohišju.
Dodajte v košarico

Termostat MySun SMART DIGI

84.79  69.97 
Digitalni programirljiv termostat SMART DIGI je zasnovan za krmiljenje sistemov električnega ogrevanja MySun. Termostatu je priloženo talno tipalo, tako je primeren tudi za sisteme električnega talnega gretja. Natančna elektronika omogoča konstantno vzdrževanje temperature v prostoru, ter na ta način poveča ekonomičnost sistema ter visok bivalni komfort.
Dodajte v košarico

Termostat MySun WIFI

120.78  99.92 
Termostat MySun Wifi je posebej zasnovan za krmiljenje IR panelov ter sistemov talnega ogrevanja, ki ga lahko upravljate preko pametnega telefona ali tablice ali pa povežete s pametnimi asistenti kot Google Home, Amazon ECHO, ...
Dodajte v košarico

Termostat TOUCHSCREEN TFT WIFI

169.58  144.14 
Termostat TOUCHSCREEN Wifi je sodoben termostat za krmilje električnih sistemov ogrevanja. Vgrajen wifi modul omogoča krmiljenje na daljavo, uporabniški vmesnik je v slovenskem jeziku, kar poenostavi upravljanje.
Izberite možnosti