Domov - Spletna trgovina - Električni radiatorji - Dodatki za radiatorje

Prikaz vseh 4 rezultatov

GSM KRMILNA VTIČNICA MASTER

119.00 113.05
GSM KRMILNA VTIČNICA MASTER omogoča krmiljenje radiatorjev in ostalih električnih naprav prek mobilnega telefona. Krmilnik se enostavno namesti med vtičnico in radiator, v krmilnik vstavite SIM kartico, na pametni telefon namestite brezplačno aplikacijo in sistem brezžičnega krmiljenja je vzpostavljen. Hitra, enostavna in poceni rešitev za tiste, ki želijo imeti popoln nadzor nad ogrevanjem. Krmilniki imajo priloženo tudi temperaturno tipalo, s čimer lahko krmilna vtičnica deluje kot termostat.

GSM KRMILNA VTIČNICA SLAVE

59.00 56.05
GSM KRMILNA VTIČNICA SLAVE omogoča krmiljenje radiatorjev in ostalih električnih naprav prek mobilnega telefona. Za delovanje sistema potrebujete GSM KRMILNO VTIČNICO MASTER. Hitra, enostavna in poceni rešitev za tiste, ki želijo imeti popoln nadzor nad ogrevanjem. Krmilniki imajo priloženo tudi temperaturno tipalo, s čimer lahko krmilna vtičnica deluje kot termostat.

MOBILNI KIT ZA TACTIC/BASIC

20.62 17.53
Omogoča samostoječo postavitev radiatorjev. Idealno v primerih, kjer ni radiatorja mogoče montirati na steno oz želite imeti prenosni radiator. Kompatibilno z modeli TACTIC PRO in BASIC PRO

WIFI KRMILNA VTIČNICA

79.00 74.99
WIFI KRMILNA VTIČNICA omogoča krmiljenje radiatorjev in ostalih električnih naprav prek pametnih telefonov in tablic. Krmilnik se enostavno namesti med vtičnico in radiator, s pomočjo brezplačne aplikacije za vaš pametni telefon/tablico povežete krmilnik na vaše domače brezžično omrežje in sistem brezžičnega krmiljenja je vzpostavljen. Hitra, enostavna in poceni rešitev za tiste, ki želijo imeti popoln nadzor nad ogrevanjem. Krmilniki imajo priloženo tudi temperaturno tipalo, s čimer lahko krmilna vtičnica deluje kot termostat.