TERMOSTAT MySun DIGI 16A

(1 mnenje stranke)

84.18

Termostat MySun Digi je posebej zasnovan za krmiljenje IR panelov ter sistemov talnega ogrevanja blagovne znamke MySun.

 • sodoben digitalni termostat s tedensko programsko uro
 • zasnovan za krmiljenje MySun električnih sistemov talnega ogrevanja in IR panelov
 • tedensko programiranja delovanja
 • ekran, občutljiv na dotik
 • občutljivost tipala: 0,5 °C
 • napetost: 230 V/50 Hz
 • temperaturni razpon: 5-35 °C
 • razred zaščite: razred II – IP20
 • največja direktna obremenitev: 16 A
 • priloženo talno tipalo: 3 m
 • dimenzije: 90 x 85 x 42 mm
 • montaža v klasično podometno dozo

MySun termostati so na zalogi. V kolikor zaloga poide, pa so dobavljivi po naročilu. Predviden dobavni rok v tem primeru je od 1 do 5 tednov. Za bolj natančno informacijo o dobavi pa kliknite na spodnji link “Vprašajte nas”.

Na zalogi

Potrebujete dodatne informacije pred nakupom?

Vprašajte nas

** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

Digitalni programirljiv termostat MySun DIGI je zasnovan za krmiljenje sistemov električnega ogrevanja MySun. Termostatu je priloženo talno tipalo, tako je primeren tudi za sisteme električnega talnega ogrevanja. Natančna elektronika omogoča konstantno vzdrževanje temperature v prostoru, ter na ta način poveča ekonomičnost sistema ter visok bivalni komfort. Termostat je izdelan iz ognjevarnega materiala, omogoča pa tedensko programiranje delovanja ter ročni oz avtomatični način delovanja.

Termostat MySun Digi je predviden za regulacijo temperature v prostorih in lahko izbirate med različnimi načini prilagajanja temperature. Termostat se lahko nastavlja ročno. To je najbolj osnoven način uporabe. Tako je regulator posameznik sam. Lahko pa ga enostavno nastavite oziroma programirate in se bo termostat časovno prilagajala vašem ritmu. To je hkrati tudi najvarčnejši način uporabe gretja. Temperatura je ravno pravšnja takrat ko ste v prostoru. Recimo kopalnica zjutraj in zvečer, spalnica v večernih urah, dnevni prostor popoldan. Vikende se nastavlja ločeno in tako dobite popolno prilagajanje vam in vašem slogu življenja.

Termostat lahko uravnava temperaturo na tri različne načine (temperatura tal, sobna temperatura ali sobna temperatura in temperatura tal), zato lahko kombinirate različne temperature tal s temperaturo najugodnejšega počutja. Programsko pa omogoča 6 intervalov dnevno ter dva vikend intervala.

Za več informacij o ogrevanju si lahko preberete na tej povezavi in se seznanite z načinom vgradnje. V kolikor bi se sami lotili polaganja električnega talnega gretja, je to idealno. Vedno je dobrodošel strokovni nasvet. Lahko pa se obnete na naša mreža monterjev, ki je razpredena po celotni Sloveniji, in vam pridejo priključiti.

Digitalni termostat MySun Digi je primeren za vse IR panele in talno ogrevanje blagovne znamke MySun. Električno gretje ni mit ampak ugodna praksa.

1 mnenje za TERMOSTAT MySun DIGI 16A

 1. frenk

  .

Podaj mnenje