MySun grelna folija MHF

(0 mnenj strank)

24.6878.40

 • za preprečevanje rosenja ogledal
 • različne dimenzije
 • enostavna montaža
 • napetost: 230V
 • zaščita: IP44

 

24.6878.40

Počisti
Izberite dolžino v metrih

Potrebujete dodatne informacije pred nakupom?

Vprašajte nas

  Izberite različico

  ** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

  Grelna folija MySun MHF je namenjena preprečevanju rosenja ogledal. Gre za namensko, samolepilno grelno folijo, ki se nalepi na hrbtno stran ogledala in tako učinkovito preprečuje nadležno rosenje ogledal. Folija je nizkotemperaturna in tako ne pregreva ogledala, posledično ni nevarnosti, da bi ogledalo zaradi temperature počilo. Najpogosteje se veže skupaj s lučko ogledala, na ta način se samodejno vklopi ob prižigu luči.

  Grelna folija ima tanko plast lepila, s katero je nalepljena na zadnjo stran ogledala. Napajalni kabel (dolg 1 m) je na mestu, kjer je priključen, opremljen s plastičnim pokrovom. Prostor za pokrov in dotok elektrike mora biti ustvarjen na mestu povezave pod ogledalom. Napajalni kabel nima vtikača, tako da se lahko potegne skozi najmanjšo luknjo, če je potrebno. Folija je običajno povezana z zrcalno lučjo (230 V), možni pa so tudi drugi načini vklopa in izklopa – neodvisno stikalo, časovno stikalo, senzor gibanja itd.

  Približno 1-2 minuti po vklopu folije oz. območje ogledala, ki ustreza velikosti grelne folije, se odrosi, postopoma pa se bo to območje razširilo tudi do 10 cm čez robove folije. Za lepljena ogledala izberite velikost folije tako, da je zunaj oboda folije za lepljenje ogledala na voljo dovolj zrcalnega roba (tesnilna masa se ne bo prilepila na ogrevalno folijo). Priporočamo, da se večja / težja ogledala namestijo z montažnim okvirjem.

  Hitra, enostavna in poceni rešitev za preprečevanje rosenja ogledal. Ni elegantejšega kot stopiti izpod tuša in se brez kakšnega brisanja, videti svoj odsev.

  Več si lahko ogledate v spodnjem videu, kjer je lepo prikazan celoten postopek montaže.

  VIDEO

   

   

  Več o IR Panelih in na splošno o njih.

  Tip

  MySun MHF12, MySun MHF25, MySun MHF50, MySun MH100

  Širina (mm)

  274, 524

  Višina (mm)

  252, 519, 574, 1004

  Moč (W)

  12.5, 25, 50, 100

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “MySun grelna folija MHF”