Članki

ELEKTRIČNO TALNO GRETJE – IDEALNO ZA ADAPTACIJE

Pri talnem ogrevanju je celotna površina tal velik grelni element, ki enakomerno porazdeli topel zrak v prostoru. Tako je njegov temperaturni profil skoraj idealen – prijetna toplina pri nogah, primerno hladen zrak v višini glave in majhna hitrost zraka, ki dviguje prah. Zaradi velike površine lahko prostore ogrevamo pri nižjih temperaturah, kar se pozitivno kaže tudi na mesečnem računu za ogrevanje.

VGRADNJA PRI ADAPTACIJI

Talno ogrevanje lahko položite neposredno pod različne zaključne sloje, kot so keramične ploščice, laminati, parketi, plastične obloge in celo itisoni. Poleg ugodne cene in hitre namestitve brez dragih gradbenih del, boste prihranili tudi pri prostoru, saj ne potrebujete kotla, grelnika vode (bojlerja), dimnika, drvarnice, niti radiatorjev.

Zaradi navedenih lastnosti in direktnega sistema vgradnje je električno talno gretje idealno za adaptacijo obstoječih prostorov. Če vaš prostor nima zadovoljive talne izolacije ali pa bi jo preprosto želeli pojačati, lahko to storite z namenskimi izolacijskimi ploščami F Bord, ki jih položite na obstoječo površino, na njih pa električno talno ogrevanje.

 1. ploščice
 2. elastično lepilo oz. samorazlivna izravnalna masa
 3. grelna preproga MySun
 4. talno tipalo
 5. namenska izolacijska plošča F-BOARD
 6. elastično lepilo
 7.  obstoječa tla

PRIMERNE TALNE OBLOGE

Električno talno gretje je možno namestiti pod vse običajne vrste talnih oblog:

 • keramične ploščice
 • parket
 • laminat
 • plastične obloge
 • itison

Sistemi električnega talnega gretja MySun so izredno učinkoviti in imajo številne prednosti tako pred toplovodnimi sistemi kot tudi pred drugimi oblikami električnega in plinskega ogrevanja. V naši ponudbi so na voljo grelne folije in grelne preproge, ki bodo s pravilno namestitvijo grele vaša stopala desetletja dolgo.

Za več informacij o uporabi električnega talnega gretja pri adaptaciji ali novogradnji nas kontaktirajte:
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  ** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.