CENA ELEKTRIČNEGA TALNEGA GRETJA

Za razliko od klasičnega radiatorskega ogrevanja prispeva električno talno gretje k boljšemu počutju in udobnejšemu bivanju v vašem domu. Električno talno gretje je nizkotemperaturno, zato ima zrak višjo relativno vlažnost in je manj suh ter bolj zdrav. V primerjavi s klasičnim talnim gretjem za namestitev ni potreben estrih, je lažji, tanjši in ne potrebuje kotla, kotlovnice, cevi in ​​drugih naprav, zaradi katerih je začetna investicija neprimerljivo višja.

Cena električnega talnega gretja
.

1. Cenovne prednosti električnega talnega gretja

Stereotip, da je električno ogrevanje drago, danes ne velja več. Uporabniki so spoznali, da ima električno ogrevanje številne cenovne prednosti pred tradicionalnimi sistemi centralnega ogrevanja:

  • nizka začetna investicija
  • nizka poraba električne energije
  • enostavna in poceni namestitev
  • brez večjih gradbenih del
  • hitra odzivnost sistema in dolga življenjska doba …

Električno talno gretje enakomerno porazdeli toploto, tako da so tla vedno prijetno enakomerno topla. Zaradi velike površine se lahko ogrevamo pri nižjih temperaturah, kar se pozitivno kaže tudi na mesečnem računu za ogrevanje.

Cena električnega talnega gretja_
.

2. Cena električnega talnega gretja na m2

Električno talno gretje MySun ob pravilni namestitvi in uporabi velja za udoben, učinkovit in varčen ogrevalni sistem. Električni sistemi talnega gretja so primerni za vse vrste prostorov in se lahko namestijo pod večino finalnih talnih oblog. Grelno telo so grelni kabli oziroma grelne preproge ali grelna folija. Pomembna razlika med njimi je v načinu namestitve in v ceni. Medtem ko se cena grelnih preprog giblje od 30 eur na m2, je cena grelne folije približno 35 eur na m2.

Vas zanima, kako optimizirati električno talno gretje za svoj prostor? Kontaktirajte nas za dodatne informacije:

** KOOP TRGOVINA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pogojih poslovanja.

Ali pa preverite artikle:
 Grelna preproga MySun GP150Grelna folija MySun Termostat MySun DigiTermostat MySun WiFi

 

 

Še več informacij najdete na talnogretje.si, kjer se nahajajo tudi odgovori na najpogostejša vprašanja in navodila, kako se lotiti polaganja po principu »Naredi sam«. Izvedba talnega gretja MySun je namreč za domačega mojstra resnično preprosta in sorazmerno hitra ter poceni. V primeru kakršnikoli dodatnih vprašanj, pa so naši svetovalci vedno na voljo in vam bodo radi pomagali.